Digitaaldruk

Mokken

Full colour bedrukte mokken, mokken met individuele namen, al vanaf 1 stuks. Wij bedrukken uw bedrijfsnaam, logo, eigen tekst, individuele namen, zelf bedachte teksten, foto en tekening op een breed assortiment mokken.

T-Shirts

Wilt u T-shirts laten bedrukken met uw logo, slogan, of heeft u een eigen ontwerp? Bij Printed Presents hebben wij een ruim assortiment T-shirts. Of u nu op zoek bent naar een V-hals, rollneck, ronde hals, polo of tanktop, wij hebben het allemaal.

Alupanelen

Door middel van sublimatiedruk leveren wij aluminiumpanelen met een full colour bedrukking. Naast logo’s en tekst, printen wij ‘weerbestendig’ uw waarschuwingsbord, plattegrond of naamplaat. Eventueel voorzien van boorgaten. Ook een foto kan worden gesublimeerd op een aluminium paneel welke eventueel middels ringen gecombineerd kunnen worden.

Sublimatiedruk

Sublimatiedruk is ook een transfer techniek. Ook hier wordt de inkt eerst gedrukt, geprint op een papieren drager. Sublimatiedruk is dan ook een digitale techniek. Voor sublimatiedruk is geen film nodig, Uw tekst of logo wordt rechtstreeks vanuit het door u aangeleverde bestand geprint op een printer met sublimatie-inkt.

Onze maximale drukformaat in sublimatie is A3.

Sublimatie inkten hechten zich door vergassing bij hoge temperaturen aan kunstmatige vezels zoals polyester of nylon of aan producten welke zijn voorzien van een speciale sublimatiecoating. Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment producten voorzien van een dergelijke coating laag.

Vanzelfsprekend mag u deze ook zelf aanleveren. Net als alle andere polyester of merendeel polyester producten.

Sublimatie inkten zijn zeer transparant. Al onze sublimatietransfers worden in full colour geproduceerd met de vier primaire kleuren: Cyaan, Magenta, Yellow en Black. Door het transparante karakter van de inkten kunnen alleen witte producten/ materialen gesublimeerd worden. Op gekleurde ondergronden kunnen afwijkende of niet zichtbare bedrukkingen ontstaan.

Sublimatietransfers worden op flexibele en platte harde materialen aangebracht met transpers onder een temperatuur van ca. 200 graden Celsius. Een deel van onze producten worden in een oven getransfereerd eveneens onder een temperatuur van ca. 200 graden Celsius. Denk hierbij met name aan keramische producten met een sublimatiecoating.

Digitaalflextransfer

Bij een digitaal Flex Transfer wordt uw tekst of logo geprint in full colour op een witte PU folie met een lijmlaag op de achterzijde van de folie. Uw logo wordt in Adobe Illustrator voorzien van een snijcontour welke door de software van onze printer/plotter wordt herkend als snijlijn. Na het printen van uw tekst of logo wordt de folie automatische terig getrokken en in contour gesneden.

Printed Presents

Drukkerij van alles. Misschien wel de beste omschrijving van onze werkzaamheden. Of het nu recht, rond, bol of hol is. Gemaakt van plastic, aluminium, hout of stof, wij bedrukken het in één of meerdere kleuren.

Met één van onze technieken, tampondruk, transferzeefdruk, sublimatiedruk of digitaaldruk vinden wij met elkaar altijd een manier om het door u aangeleverde artikel te bedrukken met de door u gewenste tekst of logo.

Bedrukken van uw artikelen

In onze drukkerij in Steenwijk, in de kop van Overijssel, beschikken wij over een grote verscheidenheid aan machines. Tampondrukmachines, één en twee kleuren, vlakzeefmachines, wide format printer, sublimatieprinter, UV vlatbad printer en digitale transfer printer. Voor het overzetten van onze transfers hebben we verschillende transferpersen staan. Tot slot hebben we ovens staan om keramische producten te bedrukken.

Naast de promotionele markt, waar onze ‘roots’ liggen drukken wij voor de industriële markt bedieningspanelen, knoppen, toetsen, kappen, displays, enz. Voor de souvenir markt hebben wij in onze webshops een breed scala aan producten welke zeer goed inzetbaar zijn als souvenirartikel in uw winkel, museum of (pret)park. Zelfs bij kleine aantallen kunnen wij uw souvenir zo een heel persoonlijk (plaatselijk of regionaal) tintje geven.

Ook op de werkkeding markt zijn wij actief. Met onze nieuwe digitale techniek printen wij transfers geschikt voor werkkleding welke bestand zijn tegen chemische reiniging. Ook hiervoor kunt u terecht in één van onze webshops.

Voor de tussenhandelaar, maar ook voor de eindgebruiker hebben wij een groot assortiment artikelen welke wij individueel kunnen printen met uw eigen persoonlijke tekst, individuele namen of een aan te leveren foto.