Over ons

1.

Sorteren, verpakken en verzenden

In ons pand in Steenwijk, aan de Berkenbroek 8, op het industrie terrein Groot Verlaat, hebben wij naast onze drukkerij, studio en verkoopkantoor, ruimte voor opslag, het beletteren van een auto of bus, en kunnen wij u goederen sorteren, verpakken en verzenden.

2.

Binnen 24 uur

Naast de promotionele markt zijn deze producten zeer goed inzetbaar voor evenementen, attractieparken en dierentuinen. De opening van een attractie, de geboorte van een ijsbeer of olifant. Stuur ons een foto en de gewenste tekst en/of uw logo en als het moet heeft u binnen 24 uur uw producten kant en klaar in huis.

3.

Breed assortiment

De laatste jaren is er veel promotioneel loondrukwerk verdwenen naar voormalige Oostblok landen. Wij hebben onze horizon daarom ook verbreed naar digitaal drukken. Naast reclame uitingen voor binnen en buiten zoals spandoeken, banners, posters, canvasdoeken en belettering leveren wij een breed assortiment aan producten welke zeer goed in full colour zijn te voorzien van uw logo. Bij kleine en grote aantallen. Uit voorraad leverbaar. Zo kunnen wij snel in spelen op gebeurtenissen welke de aandacht verdienen ondersteund door een leuke weggever, gebruiksartikeltje.

4.

Verkoop

Ook op verkoop, voorbereiding en planning zitten ervaren mensen. Zij kennen grotendeels de producten die u via importeurs aanlevert. Is het een onbekend artikel of product dan is een afbeelding met de materiaal omschrijving veelal voldoende om de juiste druktechniek te bepalen. Uw aanvraag wordt dan ook per omgaande behandeld. Zo heeft u snel uw prijs.

5.

Printed Presents

Printed Presents heeft jarenlange ervaring met het bedrukken van met name promotionele producten. Maar ook industriële producten, textiel en werkkleding worden door ons al jarenlang voorzien van teksten en/of logo’s. Onze drukkers, ieder gespecialiseerd op zijn of haar vakgebied, hebben allemaal meer dan 10 jaar ervaring in het bedrukken van uw artikel of product. Zij weten als geen ander hoe ze uw artikel op de beste manier kunnen bedrukken. Zij weten precies wat er wel en niet kan.

6.

Opslag en distributie

Met het betrekken van een tweede hal per 1 september 2018 zijn wij ook uw partner voor het op voorraad houden van uw producten welke wij voor u kunnen verzenden naar uw klant. Ook als dit naar privé adressen, per stuk verpakt, op individuele namen verzonden moet worden.