Sublimatiedruk

Mokken

Full colour bedrukte mokken, mokken met individuele namen, al vanaf 1 stuks. Wij bedrukken uw bedrijfsnaam, logo, eigen tekst, individuele namen, zelf bedachte teksten, foto en tekening op een breed assortiment mokken.

T-Shirts

Wilt u T-shirts laten bedrukken met uw logo, slogan, of heeft u een eigen ontwerp? Bij Printed Presents hebben wij een ruim assortiment T-shirts. Of u nu op zoek bent naar een V-hals, rollneck, ronde hals, polo of tanktop, wij hebben het allemaal.

Alupanelen

Door middel van sublimatiedruk leveren wij aluminiumpanelen met een full colour bedrukking. Naast logo’s en tekst, printen wij ‘weerbestendig’ uw waarschuwingsbord, plattegrond of naamplaat. Eventueel voorzien van boorgaten. Ook een foto kan worden gesublimeerd op een aluminium paneel welke eventueel middels ringen gecombineerd kunnen worden.

Bij het sublimeren worden met name witte merendeel uit polyester bestaande artikelen, of artikelen voorzien van een speciale coating laag voorzien van een full color druk. Hierbij wordt de bedrukking in spiegelbeeld op speciaal papier geprint met een inkt die onder hoge temperatuur (200°C) door middel van gasvorming hecht aan de polyester ondergrond.

Op textielproducten blijft de bedrukking een soft-touch houden en is wasbaar op hoge temperaturen. Op speciale sublimatie producten is een briljante kleur en gedetailleerde afbeelding één van de mooie eigenschappen van sublimatie.

Printed Presents

Drukkerij van alles. Misschien wel de beste omschrijving van onze werkzaamheden. Of het nu recht, rond, bol of hol is. Gemaakt van plastic, aluminium, hout of stof, wij bedrukken het in één of meerdere kleuren.

Met één van onze technieken, tampondruk, transferzeefdruk, sublimatiedruk of digitaaldruk vinden wij met elkaar altijd een manier om het door u aangeleverde artikel te bedrukken met de door u gewenste tekst of logo.

Bedrukken van uw artikelen

In onze drukkerij in Steenwijk, in de kop van Overijssel, beschikken wij over een grote verscheidenheid aan machines. Tampondrukmachines, één en twee kleuren, vlakzeefmachines, wide format printer, sublimatieprinter, UV vlatbad printer en digitale transfer printer. Voor het overzetten van onze transfers hebben we verschillende transferpersen staan. Tot slot hebben we ovens staan om keramische producten te bedrukken.

Naast de promotionele markt, waar onze ‘roots’ liggen drukken wij voor de industriële markt bedieningspanelen, knoppen, toetsen, kappen, displays, enz. Voor de souvenir markt hebben wij in onze webshops een breed scala aan producten welke zeer goed inzetbaar zijn als souvenirartikel in uw winkel, museum of (pret)park. Zelfs bij kleine aantallen kunnen wij uw souvenir zo een heel persoonlijk (plaatselijk of regionaal) tintje geven.

Ook op de werkkeding markt zijn wij actief. Met onze nieuwe digitale techniek printen wij transfers geschikt voor werkkleding welke bestand zijn tegen chemische reiniging. Ook hiervoor kunt u terecht in één van onze webshops.

Voor de tussenhandelaar, maar ook voor de eindgebruiker hebben wij een groot assortiment artikelen welke wij individueel kunnen printen met uw eigen persoonlijke tekst, individuele namen of een aan te leveren foto.